Logga in
Mejladress
Lösenord
Registrera mig som ny användare

Mätning engagemang

Ta tillvara företagets viktigaste resurs – dess medarbetare. Visst är det en klyscha, men den är sann! Medarbetarna vill inget hellre än att bidra till er framgång, ni behöver bara ge dem rätt förutsättningar. Vi presenterar ett arbetssätt, en metod, där ni på ett systematiskt sätt kan förbättra förutsättningarna i er organisation.

RISE har forskat mycket kring dessa frågor och vi kan ge en god vägledning för hur detta i praktiken låter sig göras i ett företag. Tankegångarna presenteras i boken Det värdefulla engagemanget, där förutsättningarna beskrivs inom tio temaområden. Klicka på ett "propellerblad" för att läsa mer.


För pekaren över, eller klicka på ett ’propellerblad’ för att läsa mer om temat


Arbetssättet

I bilden nedan sammanfattas det arbetssätt vi utarbetat. För varje steg finns ett stödmaterial till ert förfogande.

Mer information


Ta tempen på organisationen med vår webbenkät

Ni kan enkelt ta ”tempen” i er organisation genom ett lättanvänt och kostnadsfritt webbverktyg som vi utvecklat. Du konfigurerar själv när enkäten ska vara öppen, hur ni ska dela in i grupper etc, och du får en länk som du kan distribuera till de som ska svara. Svaren behandlas automatiskt och med sekretess i RISE servermiljö och ni kommer åt och kan distribuera resultatet via en annan länk.

Använd arbetssättet i din organisation

Vi erbjuder presentationsmaterial, enkätverktyg, arbetsblad samt en metodhandledning till dig för fri användning. Du måste dock registrera dig (kostnadsfritt) och logga in upptill på denna sida.

När du registrerat dig och loggat in har du tillgång till följande material:

  • Bildpresentation (PowerPoint) som följer boken "Det Värdefulla Engagemanget"
  • Handledningen för workshoppar och genomförandet i övrigt
  • Arbetsmaterialet som används i genomförandet

Kontaktpersoner:

Annika Nilsson

 070-780 60 89